100PK op Paard en Erfgoed

Paard & Erfgoed is een jaarlijks evenement met een maatschappelijk doel: de cliënten van Trajectum Noord organiseren de dag, samen met het personeel, op het schitterend gelegen terrein van Zorgboerderij De Eikenhof in Hoeve Boschoord. De cliënten hebben een lichte verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen.

Dit jaar was het Foppe Fonds er bij. Stichting Aangepast Paardrijden ‘Klein Hermana’ in Minnertsga deelde de kraam met het Foppe Fonds, Linda Koelstra van Klein Hermana bemande de kraam. Deze was aangekleed met mooie materialen die veel publiek trokken, zoals de speciale zadels.

Het was een dag van mooie ontmoetingen en leuke gesprekken: over de banners, het Foppe Fonds, het 100PK Symposium op 26 oktober en aangepast paardrijden bij ‘Klein Hermana’.

Het Foppe Fonds kon deze jubileumeditie van de plattelandsmarkt bijwonen door een door Paard & Erfgoed gesponsorde kraam. Die moest in stijl met de gewenste uitstraling aangekleed worden: stro, zonnebloemen, rode ruitjes en aardappelkistjes.

Het was een dag vol mooie ontmoetingen, veel saamhorigheid en een mooie pr voor het 100PK project van het Foppe Fonds. Volgens Linda ‘volgend jaar weer, want dit is een absolute must voor het Foppe Fonds: helemaal de doelgroep!’

Meer informatie over Paard en Erfgoed.

s5_logo

Volg ons op social media