100PK rondt af, racerunners gaan los

Foppe draagt het stokje over.

17 maart jl. werd het project ‘100PK onbeperkt in galop’ feestelijk afgesloten.  Inmiddels zijn meer dan 100 ruiters bij de 5 deelnemende FPG maneges gaan paardrijden. De maneges hebben de afgelopen periode hard gewerkt door o.a. vrijwilligers te werven en op te leiden, diverse hulpmiddelen aan te schaffen of andere activiteiten te organiseren. Het heeft effect gehad, het doel van de 100 ruiters is gehaald. Door financiële ondersteuning van het Foppe Fonds is dit mogelijk gemaakt. Mooi om te horen dat de maneges onverminderd enthousiast doorgaan met hun activiteiten en dat de samenwerking blijft bestaan.

Het Foppe Fonds gaat daarnaast onverminderd hard door met het ondersteunen van sportieve activiteiten voor kinderen. En van de paarden gaan we naar de racerunners. Het stokje is op 17 maart bij manege De Baander in Meppel door Foppe de Haan overgedragen aan het project RaceRunners. 3 kinderen van AV Lionitas uit Leeuwarden die erg behendig zijn met de racerunners waren aanwezig om te stokje in ontvangst te nemen en een demonstratie te geven.

Het was een koude maar feestelijke en sportieve middag met als hoogtepunt de overdracht van het stokje, zie ook het filmpje op onze Facebook pagina.

Volg ons op social media