Actie Havo 5 Leerlingen OSG Sevenwolden

Donderdag 18 december 2014 was er op OSG Sevenwolden locatie Fedde Schurer een profielwerkstukavond. Dit werd georganiseerd door Ilse Lageveen, Lotte Ambergen, Ilsa de Vries en Marjolein Moes.

Het doel van een profielwerkstukavond was dat de profielwerkstukken die zijn gemaakt door havo-5 leerlingen gepresenteerd werden. Dit kan over van alles gaan, van de dood van Martin Luther King tot hoe chocolade invloed kan hebben op verliefd worden.

Om dit een leuke avond te maken met niet alleen presentaties waren ze op zoek gegaan naar iemand die zelf een verhaaltje wilde komen houden. Tijdens het zoeken stuitten ze op het Foppe Fonds en hebben ze Foppe de Haan gevraagd of hij een praatje wilde houden. Dit wilde Foppe wel. Om het Foppe Fonds er ook bij te betrekken hebben ze een donatiepot neergezet en hebben een deel van de inkomsten van het drinken gedoneerd.

Uiteindelijk hebben ze met de donaties en de inkomsten van het verkochte drinken in totaal €410,30 opgehaald! Een mooi bedrag voor een mooie avond.

 

 

Volg ons op social media