Buddy Obstacle Run groot succes

In de omgeving van Zutphen is op zaterdag 29 juni 2019 onder stralende omstandigheden de 2e Buddy Obstacle run gehouden. Het Foppe Fonds heeft hieraan financieel bijgedragen en kreeg een mooie terugkoppeling:

Deze obstacle run is voor gezinnen en sporters, maar is uniek omdat er een Heldenparcours is voor mensen met een beperking, zij worden begeleid door een buddy. De organisatie heeft maar 1 doel voor ogen: De helden en hun buddy’s maar ook de reguliere deelnemers een onvergetelijke dag bezorgen. En dat is meer dan gelukt, de 2e editie van de Buddy Obstacle Run was geweldig, prachtig en adembenemend mooi. De missie samen creëren en samen beleven is ingevuld, en hoe!! 

Dit jaar waren er maar liefst 80 gehandicapte sporters aan de start en 520 reguliere deelnemers. Daarnaast waren 55 extra buddy’s geleverd door de organisatie om de helden te begeleiden. Buddy’s van de politie, judoclub, obstacle,- en survivallopers,een fysiopraktijk en vele andere individuen die zich hebben opgegeven. De Helden hadden ook hun eigen begeleiding mee. Er waren meer dan 100 vrijwilligers op de been om het evenement op welke wijze dan ook te ondersteunen. 

Het streven van de organisatie is om dit een terugkerend evenement te laten zijn waarbij niet het motto geldt te groeien in omvang naar heel veel deelnemers maar juist diverse doelgroepen te integreren en samen te brengen met elkaar. Samen beleven en samen creëren is het uitgangspunt.
 

Volg ons op social media