Foppe Open 2016 was een sportief en sfeervol evenement

De 4e editie van het Foppe Open golf & fundraisingevent was weer een zeer bijzondere dag. Op 13 oktober jl. werd gegolft voor kinderen met een beperking voor wie sporten niet vanzelfsprekend is. Er deden in totaal 29 teams mee. De golfbaan in Beetsterzwaag lag er prachtig bij. Ondanks het frisse maar droge weer overheerste de warme sfeer. Gedurende de hele dag werd er fanatiek gespeeld en op twee plekken in de baan kon men zich wagen aan een golfchallenge waarbij mooie prijzen te winnen waren.

Na het inslaan ’s ochtends werd iedereen officieel welkom geheten en vertelde Foppe de Haan over het Foppe Fonds. Ook kwam de ambassadrice van het fonds, Rixt van der Horst, aan het woord over haar geweldige prestaties op de paralympische spelen in Rio afgelopen zomer. Hartverwarmend waren de reacties op de film die getoond werd waarin goed naar voren kwam waar het fonds zich zoal voor inzet. Vervolgens was het tijd voor de wedstrijd en op een volle baan werd volop genoten en gestreden. Aan het eind van de middag druppelden de teams weer binnen en werd er gezamenlijk gedineerd. Na de prijsuitreiking werd de dag afgesloten met het bekendmaken van de opbrengst van deze dag: € 34.500,-

Uitslagen:

  • 1e prijs: team Graphic Minds, Robert Bervoets, Martin Wermer, Jaap Corvers, Ellen Groothuis
  • 2e prijs: team Jo-Krim beleggingen, Bon Jongste, Robin Deutekom, Hans Deutekom, Willem van Hanegem
  • 3e prijs: team Univé Dichtbij, Johan Gerritse, Gert Doppenberg, Gert van de Bunt, Henne Bonestroo
  • Golfchallenge hole 1: team B. ter Horst bv, Rob van Vugt
  • Golfchallenge hole 4: team sc Heerenveen, Tineke van der Wal
  • Longest heren: team Univé PensioenJan Jouke Bouma
  • Longest dames: team sc Heerenveen, Tineke van der Wal
  • Neary: team Ameland, Douwe Engels

 

Hierbij bedanken wij alle sponsoren die deze dag tot een succes gemaakt hebben: Golf & Countryclub Lauswolt, Ons Restaurant Golf & Countryclub Lauswolt, Beijk Catering, Weduwe Joustra, Doede Bleeker, Fotopersbureau Heerenveen, Univé Dichtbij, Megahout & Plaat, Terra Vitis wine company en Sprog.

Nog even nagenieten?
U kunt op www.foppeopen.nl alle foto’s die gemaakt zijn bekijken en downloaden voor uw eigen gebruik (Link Flickr foto’s). Ook is er een mooie filmregistratie van de dag te vinden.

Volg ons op social media