Open Dagen 100PK succesvol!

Op 6 en 7 november hielden de maneges welke aangesloten zijn bij het Foppe Fonds project ‘100 PK onbeperkt in galop’ een open dag. De open dagen waren bedoeld om kinderen, ouders, scholen en (zorg) instellingen te laten zien wat ze te bieden hebben op gebied van aangepast paardrijden. Hiermee wordt gezamenlijk gewerkt aan onze doelstelling om 100 kinderen te kunnen laten paardrijden.

Iedere manege had een eigen programma opgesteld. Manege de Baander in Meppel had een doorlopend programma met o.a. een demonstratie door showruiters, paardrijden, pas de deux en voltige. En er stonden informatiestands over aangepast paardrijden. Voor een nadere kennismaking biedt De Baander gratis proeflessen aan.

In manege Klein Hermana in Minnertsga was onze ambassadrice Rixt van der Horst met haar fysiotherapeute Harmet van der Meer aanwezig om een demonstratie ruiterfitness te geven.

Manege Onder de Linde in Beetsterzwaag bood naast een doorlopende demonstratie door instructrices over het aangepast rijden, een wedstrijdje paardenvoetal en een presentatie fysiotherapie o.a. een fotoshoot aan.

Een indruk van de open dagen:
IMG_2007

IMG_2010

IMG_2015

IMG_2016

IMG_2017

IMG_2018

IMG_2020

IMG_2022

Volg ons op social media