Terugkijken op succesvol 100PK symposium

Woensdag 26 oktober jl. vond het 100PK symposium bij Manege Onder de Linde in Beetsterzwaag plaats. Dit symposium hebben we georganiseerd om professionals, deskundigen of behandelaars te overtuigen van de positieve effecten van het paardrijden op jongeren met een beperking. Met lezingen en workshops werd inzicht gegeven waardoor in de toekomst meer jongeren met een beperking de weg naar de manege weten te vinden.

FPG maneges in het project ‘100PK – onbeperkt in galop’.

Samen met vijf FPG maneges is het project ‘100PK – onbeperkt in galop’ opgezet.  Hiermee wil het Foppe Fonds minimaal 100 jongeren met een beperking aan het paardrijden krijgen vanwege de positieve effecten van het paardrijden.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de volgende maneges: Manege Onder de Linde in Beetsterzwaag, PGM ‘De Baander’ in  Meppel, Stichting aangepast rijden (STAPS) in Steenwijk, SAP Klein Hermana in Minnertsga en De Balansruiters in Emmeloord. Kijk op www.onbeperkingingalop.nl.

Nog even nagenieten?

Via de link: http://onbeperktingalop.nl/nieuws/100pk-symposium-2016 kunt u alle foto’s vinden die tijdens het symposium zijn gemaakt. Ook staat hier een korte filmregistratie van het 100PK symposium: www.onbeperktingalop.nl

Sponsoren en vrijwilligers

Wij ervaren het als bijzonder en hartverwarmend dat er veel mensen, bedrijven en instanties zijn geweest die elk in hun eigen kracht hebben meegewerkt om het symposium tot een succes te maken. Hartelijk dank!

Heleen Reinders, Marja Meinsma, Erik Scherder, Bart Maats, Rixt van der Horst, NIGW, Limburgia Vlaaien, Bloembinderij Thijs Pruisscher, Safety Company, Manege de Baander, Linda Koelstra, Poiesz, Sushilla Fotografie, Arie Bruinsma Fotografie, Zieme Communicatie, Univé Dichtbij, JCI Heerenveen, Revalidatie Friesland, School Lyndensteyn, PKN Kerk Beetsterwaag-Olterterp, Catering Thom Gabie van Baars, Ars Musica Friesland, Active Productions, Slager Events, Sprog & alle vrijwilligers van de 5 FPG-maneges.

Volg ons op social media