The Travel Club Heerenveen steunt het Foppe Fonds!

Voor iedere bevestigende boeking, € 10,00 naar dit hartstikkene goede doel!

Het motto van The Travel Club Heerenveen is ‘Reizen maakt je rijker”. Door te reizen zie je meer van de wereld, ontmoet je andere mensen en kom je meer te weten over de cultuur van een land. Deze beleving verrijkt je leven. Voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking is reizen niet altijd even gemakkelijk en vanzelfsprekend. Soms zijn er obstakels die het plannen en maken van een mooie reis in de weg kunnen staan. Het Foppe Fonds geeft kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking een steuntje in de rug. The Travel Club Heerenveen steunt de komende twee jaar het Foppe Fonds.

The Travel Club Heerenveen werd in 2014 gestart door Annelies Vonk. Na jarenlang in het buitenland te hebben gewoond en voor verschillende reisorganisaties te hebben gewerkt, koos zij voor het zelfstandig ondernemerschap in de reisbranche. The Travel Club is een onafhankelijke aanbieder van reizen. Uniek aan de werkwijze van The Travel Club is haar flexibiliteit in het samenstellen van elke gewenste reis, op het moment dat het de klant past.

Door het Foppe Fonds te steunen wil The Travel Club Heerenveen een bijdrage leveren aan de bewegingsvrijheid van kinderen met een beperking, zodat zij het leven zoveel mogelijk kunnen beleven als ieder ander kind. Daarom doneert The Travel Club Heerenveen de komende twee jaar voor iedere bevestigende boeking € 10,00 aan dit hartstikkene goede doel.

Meer info over The Travel Club Heerenveen vind je op: www.thetravelclub.nl/annelies

TTC 7017

Volg ons op social media