Vijftig kinderen ravotten en klauteren er op los

Van De Zeester kregen we deze prachtige foto

“Ravotten, klauteren en dollen. Justin en Lucas kunnen hun geluk niet op. Op het eerst zo troosteloze grasveld bij De Zeester staan sinds kort vijf fantastische speeltoestellen: een klimhuis met glijbaan, klauterparcours, schommel, trampoline en ballenspel. En dit alles dankzij gulle giftgevers, die kinderen met een verstandelijke beperking een warm hart toedragen”.

De Zeester is een dagcentrum op het woonzorgpark Willem van den Bergh te Noordwijk. Dagelijks bezoeken zo’n vijftig kinderen de locatie om te werken aan hun ontwikkeling. Spelen – met elkaar – maak hier onderdeel van uit. Verwacht wordt dat met de komst van de nieuwe speeltuin de vaardigheden van de kinderen er flink op vooruit zal gaan. Denk aan het eigen maken van motorische vaardigheden, maar ook sociale vaardigheden. Daarnaast is spelen natuurlijk ook harstikke leuk om te doen. Welk kind geniet nou niet van uitdagende speeltoestellen, die de fantasie prikkelen? 

“Zonder giftgevers was de speeltuin nooit tot stand gekomen. Want de reguliere zorgbudgetten dekken deze kosten niet. Wij danken alle begunstigers daarom heel hartelijk voor hun vertrouwen en steun, waarbij speciale dank verschuldigd is aan de volgende grote giftgevers: Vriendenstichting Willem van den Bergh, Fonds1818, Oranje Fonds, Foppe Fonds, Amantia Stichting en Kinderfonds Van Dusseldorp”.  

Wilt u de speeltuin bezoeken? Dat kan! Bel met Lia Olthof voor een rondleiding en kennismaking met de kinderen van De Zeester op 06-12294568 of mail naar lia.olthof@sheerenloo.nl.

Volg ons op social media