Winnaars OFK TrappenRun

Het evenement werd gehouden rond het Abe lenstra stadion en de gebouwen van Rabobank, Elkien en Priore. De deelnemers trotseerden 735 traptreden in de gebouwen met als hoogtepunt de finish op het veld van het Abe Lenstra Stadion. Voor de kinderen was de route aangepast. Het startsein werd gegeven door zanger Syb van der Ploeg en Foppe de Haan.

Om een veilige oversteek te creëren is er door militairen van de Genie uit Wezep een brug aangelegd over de Atalantastraat tussen het stadion en de gebouwen van de Trappenrun. De militairen deden uiteraard zelf ook mee.

De snelste loper, Wessel Schild, legde het parcours af in 12 minuten en 24 seconden. Klik hier voor de uitslagen van de winnaars.

Het goede doel

Tijdens het evenement is er € 10000 ingezameld voor het Foppe Fonds. Het inschrijfgeld, sponsorgeld voor de TrappenRun en een deel van de baardig van het vrouwenelftal is geheel aan het Foppe Fonds gedoneerd. Dit fonds zorgt ervoor dat kinderen met een beperking kunnen sporten. Foppe de Haan is beschermheer van het Foppe Fonds.

FPH_0796 kopie

FPH_0809 kopie

IMG_1560

Volg ons op social media